Dit zijn wij

Kinderopvang betekent naast het bieden van verzorging en verantwoorde voeding, een deskundige, professionele en pedagogisch geschoolde groepsleiding.

De kwaliteit van onze kinderopvang en de aandacht voor het kind en u als ouder is voor een groot deel afhankelijk van het personeel van Koningskinderen. Om deze kwaliteit te waarborgen, besteedt Koningskinderen veel zorg en aandacht aan haar werknemers (m/v). Naast een zorgvuldige selectie op basis van het door Koningskinderen opgestelde aannamebeleid en de CAO kinderopvang, dragen wij zorg voor structureel goede werkomstandigheden. Daarnaast bieden wij onze werknemers mogelijkheden om hun kennis te verbreden door themabijeenkomsten en cursussen te organiseren op onze eigen werkvloer.

U mag verwachten dat er naast verzorging en verantwoorde voeding, aandacht en belangstelling is voor uw kind. Zodat uw kind vol vertrouwen op ontdekkingsreis kan gaan in een stimulerende omgeving met als steuntje in de rug een pedagogisch medewerker die uw kind volgt, stimuleert, accepteert, uitdaagt, waardeert en de overwinningen met hem of haar viert.