Informatie Sport&Fun

Dit jaar organiseert Koningskinderen wederom de Sport&Fun weken.
De Sport&Fun weken worden georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar die gebruiken maken van onze BSO, maar ook voor kinderen van buitenaf.

Hou je van avontuur, de buitenlucht, ben je sportief of hou je meer van spel en activiteiten in het bos….? Wij bieden een afwisselend programma, waarbij kinderen zich geen moment zullen vervelen! GPS tochten, survival-en, zelf je water/zeepbaan bouwen, een leuk bosspel doen, broodjes bakken op een zelfgemaakt kampvuur, een kunstwerk maken met afvalmateriaal, hutten bouwen, balanceren op een slackline, kortom een hele dag fun, wie wil dat nou niet?

Sport&Fun week (laatste week van de zomervakantie 2020)

Data:      maandag 17 augustus, dinsdag 18 augustus, donderdag 20 augustus*
Locatie:   De Beukelaar (Scouting OPV Schoonoord) Sandersweg 8 Oosterbeek*

*Let op!!! Op woensdag 19 auguatus organiseren we Sport&Fun-activiteiten vanuit Villa Vorstelijk, Postpad 1 te Oosterbeek.

AANMELDEN VOOR Sport&Fun IS NOG STEEDS MOGELIJK.

Dagindeling
De kinderen kunnen gebracht worden tussen 7.30 en 9.00 uur. Vanaf 9.00 uur start het activiteitenprogramma. We serveren een warme lunch tussen de middag en diverse tussendoortjes, ook krijgen de kinderen op diverse momenten drinken aangeboden. De kinderen kunnen worden opgehaald tussen 17.00 tot 18.30 uur. Wanneer u uw kind later wil brengen of eerder wil halen, graag even overleggen met de groepsleiding.

Draag sportieve kleding die tegen een stootje kan en vies mag worden en gympen (sportschoenen) . Neem verder een handdoek en een extra setje kleding mee! Met slecht weer is een regenjack geen overbodige luxe!

Kosten

Voor kinderen met een BSO 52-weken contract zijn er geen extra kosten verbonden aan de zomerkampen. Kinderen met een 40- en 46-wekencontract kunnen extra vakantiedagen inkopen (koningskinderen.nl). Ook kinderen zonder BSOcontract zijn van harte welkom! Wij informeren ouders graag over de mogelijkheden en de kosten.

Bel met onze medewerkers van de administratie, 026 4820002, op maandag, dinsdag of donderdag. De overheid vergoedt een deel van de opvangkosten met een tegemoetkoming, op onze site de informatie hierover.

Vul hier het inschrijffomulier voor het Sport&Fun week 2020 in.

Kom jij ook?