Het Koninkrijk – Oosterbeek


Oktober 2002 startte Koningskinderen op deze locatie in Oosterbeek met kinderopvang. In een prachtig oud schoolpand -gebouwd in de jaren 20 – kreeg een lang gekoesterde droom, om kinderopvang op een andere wijze te gaan aanbieden, hier vorm.
Het Koninkrijk (der Eigenwijzen) heeft vier verticale groepen voor 0-3 jaar waarin maximaal 10 kinderen worden opgevangen door twee pedagogisch medewerkers. Daarnaast hebben we op deze locatie een Drieplusgroep, een horizontale groep voor kinderen van drie jaar. Kinderen kunnen gebruik maken van deze groep tot zij naar de basisschool gaan. Op deze groep worden maximaal 16 kinderen opgevangen onder begeleiding van twee pedagogisch medewerkers.

Het Koninkrijk is een ruime locatie. Bij binnenkomst kom je in een grote hal waar voldoende ruimte is voor peutergym, yoga, grote projecten met de atelierkast of een voorstelling. Als het weer echt slecht is kunnen we hier ook lekker even rauzen, klauteren en rennen.
Ook de groepen zijn, met de hoge plafonds en vele ramen, groot, ruim en licht. Door kleurgebruik en inrichting stralen de groepen een rustige, warme en huiselijke sfeer uit met een koninklijke knipoog.
Het Koninkrijk heeft een groot voorplein dat speciaal is ingericht voor de Drieplussers. Aan de achterzijde is een besloten tuin voor de jongere kinderen. Ook is er een klein binnentuintje, waar kinderen onder toezicht buiten kunnen slapen en zelfstandig buiten kunnen spelen.
Kortom een heerlijke plek om op te groeien!

Medewerkers Het Koninkrijk

Anneloes
Het Koninkrijk - Donderstraal
Anouk
Het Koninkrijk - Maneschijn
Paleis Eigenwijs - Glansrijk
Danieke
Het Koninkrijk - Bliksem
Fabienne
Het Koninkrijk - Bliksem
Fienne
Het Koninkrijk - Donderstraal
Lize
Paleis Eigenwijs - Luchtkasteel & Villa Vorstelijk - Glans