Hummelrijk – Renkum

Kinderdagverblijf Hummelrijk, de nieuwste vestiging van Koningskinderen! kinderdagverblijf renkum heelsum doorwerth wageningen daycare kdv

Op 30 november 2018 zijn de deuren van Hummelrijk geopend. In het prachtige oude schoolpand aan de Van Ingenweg in Renkum is maanden hard gewerkt om de mooiste plek voor kinderopvang te realiseren.

De sfeervolle groepsruimten zijn gezellig en uitnodigend ingericht. Hier voelt iedereen zich thuis! De diversiteit aan speelgoed haakt in op de speelbehoefte van ieder kind. Met creatieve activiteiten laten we kinderen kennismaken met allerlei materialen, kleuren, geuren, geluiden en texturen.

De buitenruimte is in fases aangepakt. Ook hier speelt ontdekken, ervaren en spelend leren de hoofdrol.

Professionaliteit, belangstelling, kennis, ervaring en enthousiasme dat is waar onze beroepskrachten voor staan. Het team van Hummelrijk bestaat uit ervaren pedagogisch medewerkers die al jaren werkzaam zijn bij Koningskinderen.

Hummelrijk biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Ook op deze locatie bieden wij kinderopvang van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe en concurrerende prijs. Wij nodigen ouders dan ook van harte uit om met hun kind een kijkje te komen nemen en het verschil te ervaren.

Hieronder een impressie van de binnenkant.

Inschrijven kan met deze link.

Medewerkers Hummelrijk

Belinda
Hummelrijk - Bloesem
Hannie
Het Koninkrijk - Maneschijn
Laura
Hummelrijk - Lief