Paleis Eigenwijs – Oosterbeek


Onder één dak met de basisscholen De Mariënborn en De Marlijn bevindt zich Paleis Eigenwijs, een gezellige BSO met zes groepen. Er zijn twee groepen voor de 4-6 jarigen, twee groepen voor de 6-8 jarigen en twee voor kinderen van 8 jaar en ouder. Iedere groep telt maximaal 20 kinderen en wordt begeleid door minimaal twee pedagogisch medewerkers. Wij bieden BSOcontracten voor 40 of 52 weken. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor Vakantie- en Flexibele Opvang.
In dezelfde ruimten bieden wij ook Tussenschoolse Opvang bij Eetcafé Jammie! Heerlijk lunchen aan een gedekte tafel (dus géén broodtrommel mee!) en Voorschoolse Opvang Vroegwakker! van 7.30 tot 8.30 uur, naar wens met of zonder ontbijt.

De opvang vindt plaats in gezellig ingerichte groepsruimten met een huiselijke sfeer. Er is een duidelijk verschil wanneer je vanuit school binnenstapt bij Paleis Eigenwijs. Buiten de leeftijdsgerichte activiteiten die de groepsleiding verzorgt, bieden we extra activiteiten aan als Kidsdance (verzorgt door ’t Venster), Gym en Jazzballet (BATO), Tennislessen (OTV), Bal-en slagvaardigheidstraining (OTV) en Muzieklessen. Met een speciaal All in-pakket bieden we samen met SwimKids een zwemprogramma i.c.m. BSO.

Buiten op het gemeenschappelijke schoolplein ontmoeten klasgenoten en buurtkinderen elkaar en worden diverse buitenactiviteiten aangeboden. Klim- en klauterrekken, duikelrekken, schommels, zandbakken, een voetbalveld en baskets, voor ieder wat wils! Op een eigen besloten speelterrein achter het gebouw kunnen de kinderen ook terecht voor leuke activiteiten.

Medewerkers Paleis Eigenwijs

Crisje
Paleis Eigenwijs - Glansrijk
Iris
Paleis Eigenwijs - Schatkamer
Joey
Paleis Eigenwijs - Prinsheerlijk
Joyce
Paleis Eigenwijs - Glansrijk
Judith
Paleis Eigenwijs - Hemelrijk
Marian
Villa Vorstelijk - Glans