Villa Vorstelijk – Oosterbeek


Prachtig verscholen op een bijzondere plek, midden in het centrum van Oosterbeek ligt de locatie Villa Vorstelijk. Hier bieden we diverse vormen van opvang voor kinderen van 0-12 jaar Voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar bieden we in twee verticale groepen kinderdagopvang. Deze groepen bestaan uit maximaal 12 kinderen per groep en worden begeleid door twee pedagogisch medewerkers. Omdat de ervaring leert dat kinderen van drie jaar en ouder meer uitdaging nodig hebben, worden er dagelijks Drieplus-activiteiten buiten de stamgroep aangeboden.

Naast kinderdagopvang bieden wij op deze locatie ook Buitenschoolse Opvang (BSO). Op loopafstand van De Paasbergschool en De Bernulphusschool bieden wij voor beiden scholen -aangepast op de schooluitgaanstijden- BSOcontracten voor 40 of 52 weken. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor Vakantie- en Flexibele Opvang, bieden wij Voorschoolse- en Tussenschoolse Opvang met een gedekte tafel!

Ook Villa Vorstelijk is ruim van opzet. Naast de zonnige, lichte en ruime groepsruimten, ingericht in de herkenbare Koningskinderenstijl, heeft ook deze locatie een prachtige speelhal. Buiten aan de voorzijde ligt een besloten grote tuin onder drie grote kastanjebomen. Voor de jongsten liggen ook direct aan de groepsruimten gelegen, twee besloten speelpleintjes met ieder een speelhuis. Op één van de speelpleintjes is een overdekte zandbak waarin de kinderen ook bij regenachtig weer heerlijk kunnen spelen.
De combinatie van KDV en BSO op deze locatie biedt veel voordelen!

Medewerkers Villa Vorstelijk

José
Vestigingsmanager Villa Vorstelijk & Schatrijk
Kim
Villa Vorstelijk - Stralend
Kirsten
Het Koninkrijk - Bliksem
Lena
Villa Vorstelijk - Juweel
Lotte
Villa Vorstelijk - Fonkel